Mijn blog en ik

Hallo!
Ik ben Lobke, een 19-jarige studente die in een klein dorpje van Antwerpen woont. Als kleine meid in de grote wereld, ben ik gestart aan de opleiding 'leerkracht secundair onderwijs, Plastische opvoeding en Project Kunstvakken' (dat is een hele mond vol hé?).

Naast mijn opleiding blijf ik kriebelen in mijn schetsboek en geef mijn liefde over aan de fotografie (oh en aan mijn vriend, zéér belangrijk ook!!). Lezen doe ik ook heel graag, al wordt dat soms een beetje vergeten. Verder vul ik mijn dagen met breien, een liefde die ik recent heb leren kennen (en ik ben nu al verslaafd).

'Creatief' is dus zeker een kernwoord dat je op mij kan plakken. Net als de kernwoorden 'chaotisch', 'klungelig', 'open minded' en 'helpende hand'. Een goede balans die me recht houdt door de dagen heen.

Mijn blog is mijn plekje waar ik alles kan laten zien dat mij bezig houdt en waar ik van hou. Het is niet zomaar een hobby meer, maar iets dat ik niet meer kan wegdenken uit mijn leven (ook met alle obstakels). Het is een plek met creativiteit, eerlijkheid, openheid en (hopelijk) hilariteit. Wat je kan vinden loopt dus van tekenen tot breien, van columns tot fotografie en meer. Maar wat er op deze blog komt, is honderd procent ik.

Vaste dagen heb ik van tafel gegooid en er zal enkel iets verschijnen wanneer ik zelf honderd procent eens ben met het resultaat (een goede reden dus om mijn blog regelmatig te checken ;) hehe).

Hebben jullie nog vragen? Dan kan je altijd een mailtje sturen naar lobkevanlinden@hotmail.be!


Disclaim: alle foto's, teksten, tekeningen,..etc. die op mijn blog komen zijn door mij, enkel mij, gemaakt. Wanneer dit niet zo is, wordt het ook vermeld. Als je een tekst, foto, tekening,.. of iets wil overnemen, zou ik het leuk vinden mocht je een mail sturen voor toestemming. Drankje!

(foto's gemaakt door Lise Goossens)