Lovali werd 1 jaar!

29 december 2015

Dat het al een paar weken enorm stil was op mijn blog, ging jullie waarschijnlijk niet onopgemerkt voorbij. Maar dat houd me niet tegen om even een geweldig feestje te bouwen. Laat ik mezelf even duidelijk maken. Vorige week -om héél precies te zijn, 22 december- werd mijn blog 1 jaar! Ik was zo excited dat ik snel naar de HEMA liep en dit kaarsje kocht (gewoon om toch even wat gekkigheid op mijn blog te brengen). Het kaarsje bleef voor mijn veiligheid (en voor alle andere in dit huis) uit.

In 1 jaar heb ik maar liefst 145 lieve, trouwe volgers en daar ben ik dan ook enorm trots op. Om dit een beetje te vieren en als bedankje, komt er binnenkort op mijn blog een winactie online. Dus wat en hoe, zal je binnenkort voorbij zien komen (een extra reden dus om mijn blog goed in de gaten te houden).

Ook maak ik even gebruik om iedereen een fantastische kerst te wensen (ook al is het een beetje laat.. uh...), en ook een fijne jaarwisseling! Geniet van al het lekker eten, laat geen enkel dessertje staan -want dat zou enorme zonden zijn-, omarm alle liefde die je krijgt en laat 2016 een geweldig jaar worden voor ons allen! Zijn dat geen mooie woorden om dit artikeltje af te sluiten?

21 opmerkingen:

Bedankt voor een reactie achter te laten!

 1. Dat er nog vele jaren mogen bijkomen :) want je blog is fantastisch! Voor jou ook nog fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Mooie mijlpaal, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Lobke, je hebt echt een hele toffe blog! Ik hoop dat ik ook ooit zoveel volgers kan bereiken als jij hebt verzameld in een jaar. Ga zo door op naar een tweede jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! En daar ben ik heel erg van overtuigd, je blog is enorm leuk!!

   Verwijderen
 4. Heeey, jij ook een jaar? Wat leuk!! GEFELICITEEEEERD!!! Ik hoop dat je nog laaaaang doorgaat, want je hebt echt een steeds leuker wordende blog, dus hoe langer hoe beter, niet? :) En alvast een fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wowie, ik zie dat het er ondertussen al 146 zijn! Proficiat meid, da's echt wel veel hoor :D Heel veel liefs & op naar volgend jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah yay, een jaar! Gefeliciteerd Lobke en dat er nog maar vele jaren mogen volgen he. (Met elkaar en alle andere lieve bloggers) <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waw, al één jaar! Gefeliciteerd met het één jaar bestaan van je blog! Ik hoop dat je nog veel leuke dingen gaat meemaken met je blog en dat je nog lang mag bloggen. En van je volgers dat zijn er ondertussen 146 ;), laten er nog veel meer bijkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd met je een jarige anniversary! Op naar het tweede! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, een jaar al, het lijkt net gister dat je switchte van blog, zo goed weet ik het nog, haha. (: Ik zou mij ook niet vertrouwen hoor met een kaarsje, haha. Wat een toffe foto! Dat gaan we morgen nog eens uitgebreid vieren meid! ; ) Nog fijne feestdagen voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met jouw één jaar-jubileum! Doet altijd deugd om even stil te staan bij je toewijding voor je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoera (nog) met je blog! Super leuk. Op naar véél meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteeerd nog Lobke (sorry voor de late felicitatie!). Je volgers gaan echt hard, de 145 volgers zijn inmiddels al 147 geworden!! Jij ook alvast een fijne 2016 Lobke!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Yaaay, nog gefeliciteerd met je blogverjaardag! En alvast een gelukkig nieuwjaar Lobke! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nog een (zeer) late maar wel oprechte proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lang zal lovali.nl leven, Lang zal lovali.nl leven, Lang zal lovali.nl leven in de gloria! IN. DE. GLOOOOOORIAAAAAA!!! HIEPERDE PIEP HOERAAAAAA! YES Meid! Gefeliciteerd! Wat een geweldig nieuws! We kunnen ook echt niet meer zonder jouw leuke artikeltjes en vrolijkheid dus hopelijk mogen er nog heel veel LOVALI verjaardagen volgen hihi! En in 2016 moeten we elkaar echt een keertje in real life zien, dat staat op nummer één van mijn goede voornemenlijstje! Heel veel liefs! ;)

  BeantwoordenVerwijderen