Short hair, don't care

14 augustus 2015

Woensdag ging ik langs bij mijn vaste kapster a.k.a, de beste vriendin van ons mama. Het is een schat van een persoon en ook de aller eerste kapster ooit die exact knipt wat ik vraag. Al jaren lang zijn wij klant bij huis en ook dit keer was dat het geval. Toen het mijn beurt was en ik zei dat het tot mijn schouders eraf mocht, begon ze al snel te huppelen van geluk. Lange haren knippen tot iets héél kort is en blijft 1 van de favorieten onderdelen van alle kapsters. Alleen denk ik dat ze net iets té enthousiast was en daardoor korter heeft geknipt dan ik wou. But i love it. Het is gewaagd, erg kort voor mijn doen en ik ben er helemaal verliefd op geworden. Dat ik er nu ook een stuk volwassener uitzie, is natuurlijk ook een pluspunt! (EDIT: of misschien toch niet. Dat mijn lieve tante binnenkwam en vertelde dat ik er jonger uitzie, bevestigd niet echt mijn idee van een volwassen-look)

Maar het zou geen echte bezoek zijn als er geen gekke dingen zou gebeuren. De beste vriendin van ons mama, geniet zo van het leven dat wanneer wij haar een bezoekje brengen, het altijd gek eindigt. Deze keer mocht ik dan ook met mijn jeugdbeweging skills, inbreken in haar tuinhuisje. De sleutel was zoek en ze wou al dagenlang haar gras afmaaien. Geen idee hoe ik het zou doen, begon ik eraan en eindigde ik met twee tangen en een schroevendraaier bij de deur. Met veel duwen, trekken en de gedachten dat het me echt wel moest lukken, kreeg ik het slot open en verscheen de grote grasmaaier voor mijn ogen. 

Ook leerde ze ons kennismaken met het spelen met energie en natuurdokters. Het was erg grappig om te zien maar ook super interessant. Ook beloofde ze dat wanneer ze langs ging komen, ze ons huis helemaal energie vrij ging maken van de vorige eigenaar. Super spannend! Wat vinden jullie hiervan? Let me know peeps en tot de volgende keer!

P.S. ik wil jullie ook nog eens een kleine herinnering brengen aan de Q&A oproep die ik een paar weken geleden plaatsten. Ik ben namelijk van plan om ze volgende week te beantwoorden. Dus als je nog iets wilt weten, stel me die vraag gerust!

16 opmerkingen:

Bedankt voor een reactie achter te laten!

 1. Wauw Lobke! Wat staat je dat mooi! Ik heb laatst mijn haren ook geknipt (over mijn schouders). Je ziet er voor mij doen er volwassener uit (niet dat je dat niet was, maar je snapt wat ik bedoel). En ja, ik zal even wat vraagjes bedenken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit staat je echt heel erg goed! Ik zou superbang zijn om zoiets te doen, ook omdat ik niet weet hoe mijn haar zich gaat gedragen achteraf ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je haar zit echt heel leuk! Vooral die pluk die zo wat voor je ogen hangt :) Oh, wat spannend dat je huis helemaal gecleansed wordt (ik denk toch dat het zo heet?). Ik heb dat eens op tv gezien bij Long Island Medium! Spannend, spannend...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, je nieuwe haar! Het staat je echt goed! Hahah, chill dat ze altijd precies doet wat je vraagt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat je goed zeg! Erg leuk, ik vind het er wel volwassener uitzien :).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat staat het je mooi! Ik vind het inderdaad volwassener hoor haha! ;) Zooo fijn met haren wassen, deze lengte! :P
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat fijn zo'n kapper die precies doet wat je wilt, doe mij er ook maar zo een haha. Staat je heel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw Lobke, ik vind je er -in tegenstelling tot je tante- veel volwassener uitzien! Het is gewaagd van je lange lokken af te knippen, maar bij jou is het mooi in orde gekomen! Ik heb er altijd schrik voor, bang dat ik mijn lange haren ga missen. Dus ik wacht er voorlopig nog even mee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hou van je nieuwe kapsel, het staat je echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw knap dat je dit aandurfde. Staat je ook leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het staat je echt super gaaf!! Helemaal niet kinderachtig, juist meer volwassen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind zo'n dingetjes altijd al fascinerend. Woningen die energie vrij worden gemaakt etc. Ben benieuwd wat jij ervan vond en of je echt een verschil voelde! En ach, kappers knippen altijd wat korter dan je wilt. (: Het ziet er erg mooi uit! Je ziet er ook volwassener uit (niet dat je daarvoor er niet volwassen uitzag ofzo.) Kei mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, jij durft! Het staat je heel goed Lobke! X

  BeantwoordenVerwijderen